Bli hooked on SmartHook!


SmartHook - Den smarta hängande förvaringen

I den ständigt pågående jakten på att organisera och hålla ordning på våra saker, har en svensk innovation kommit att sticka ut - SmartHook. Det är en modern variant på den traditionella väggkroken som erbjuder enkelhet, funktionalitet och imponerande nypkraft. Med sina dimensioner på 195 x 45 x 42 mm och en vikt på endast 50 gram, erbjuder SmartHook maximal användbarhet med minimalt utrymme. Dess imponerande greppkraft, som enkelt håller fast föremål med en maxbredd på öppning på 15mm, gör den till ett oumbärligt verktyg för organisering i hemmet, verkstaden eller på kontoret.

Mångsidiga användningsområden

För hemmafixaren

För den händige hemmafixaren är SmartHook perfekt för små skruvmejslar, skiftnycklar, hylsnycklar, ringnycklar, spärrnycklar, bits och borrar.

För idrottsentusiasten

För den idrottsintresserade kan SmartHook användas för att hänga upp hockey- eller innebandyklubbor, skidor och stavar eller varför inte golfklubborna?

För fiskeentusiasten

För fiskeentusiasten erbjuder SmartHook en smidig förvaringslösning för fiskespön, drag och tillbehör.

För städskåpet

I städskåpet blir SmartHook en praktisk kvasthållare och kan organisera städredskap på ett smidigt sätt.

För garderoben

I garderoben kan SmartHook ordna upp slipsar eller kläder med stil och enkelhet.

För badrummet

I badrummet blir SmartHook en smidig förvaring för tandborsten eller andra små tillbehör.

För datatillbehören

Även datatillbehör som usb-möss och kablar kan få en välorganiserad plats med Smarthook.

Enkelt och praktiskt

Med sin enkla installation och mångsidiga användningsområden är Smarthook verkligen den smarta förvaringslösningen som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Så nästa gång du letar efter ett sätt att hålla ordning på dina saker, ge den svenska innovationen Smarthook en chans - du kommer inte att bli besviken. Dessutom är Smarthook inte bara perfekt för vanliga hemmiljöer utan fungerar också utmärkt i trånga utrymmen såsom i en båt, husbil eller husvagn. Med dess kompakta storlek och möjlighet att enkelt monteras på väggar eller dörrar, erbjuder den en smart förvaringslösning även i de mest begränsade utrymmen. Oavsett om det är för att hålla ordning på verktyg, sportutrustning eller vardagliga tillbehör, så är Smarthook ett oumbärligt verktyg för att maximera utrymmet och effektiviteten, även i de minsta av utrymmen.

Läs mer av SmartHooks olika användningsområden här